1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`nun 3 arama ruhsatı şartlı olarak uzatıldı

TPAO`nun 3 arama ruhsatı şartlı olarak uzatıldı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Gaziantep ve Şanlıurfa sınırları içindeki 1, Ağrı'daki 2 petrol arama ruhsatının...

TPAO`nun 3 arama ruhsatı şartlı olarak uzatıldı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Gaziantep ve Şanlıurfa sınırları içindeki 1, Ağrı'daki 2 petrol arama ruhsatının süreleri ikişer yıllığına uzatıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TPAO'nun üç petrol arama ruhsatına ilişkin süre uzatımı başvurularına olumlu cevap verdi. Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Bakanlık oluruyla, Ağrı'daki AR/TPO/4271, 4272 hak sıra numaralı iki petrol arama ruhsatının sürelerini ikişer yıllığına uzattı. Ruhsatların süresi, teminat karşılığında ve her iki sahada da bu süre içinde birer adet arama kuyusu açılması şartıyla uzatıldı.

Aynı şekilde TPAO'nun Şanlıurfa ve Gaziantep sınırları içinde bulunan AR/TPO/4287 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatının süresi de 1 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı. Bu uzatma kararı da teminat karşılığı ve söz konusu süre içinde en az bir arama kuyusu açılması şartına bağlı olarak verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler