1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO nakliye hizmeti alacak

TPAO nakliye hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O. yurtdışından satın aldığı ve İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklere getirilen çeşitli malzeme ve...

TPAO nakliye hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O. yurtdışından satın aldığı ve İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklere getirilen çeşitli malzeme ve ekipmanların taşınması işini ihale edecek.

TPAO Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O. adına yurtdışından satın alınarak, İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklere getirilen çeşitli malzeme ve ekipmanların şartname hükümleri çerçevesinde, elleçlemesinin yapılarak Ankara Genel Müdürlük, Gölbaşı/Ankara, Batman, Adıyaman, Trakya Bölge Müdürlükleri ve Silivri ile diğer ihtiyaç mahallerine bir yıl süre ile TIR ve Kamyon ile taşınması işi Açık İhale Usulü ile İhale edilecek.

İhaleye konu taşıma işinin tahmini yükü 52 TIR, 61 Tam Kamyon, 229 parsiyel kamyon yükü olup, yük ve vasıta sayısındaki artış ve azalışlar TPAO’yu hiçbir şekilde yükümlülük altına sokmayacak.

İhale, 24.11.2014 tarihinde saat 10.30’daTPAO Genel Müdürlüğü, Makine-İkmal ve İnşaat Daire Başkanlığı 6. Kat Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TPAO Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale şartnamesi TPAO Genel Müdürlüğü Makine İkmal ve İnşaat Daire Başkanlığı / Kardeks Müdürlüğü 603 no’lu odada görülebilecek ve şartname bedeli olan 100,00.-TL Türkiye Vakıflar Bankası TPAO Bürosu nezdindeki 00158007290224965 no’lu Türk Lirası (TL) hesabına (IBAN NO: TR970001500158007290224965) yatırılarak, dosya numarası ve şartname bedeli olduğunu belirtmek suretiyle aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler