1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO eski malzeme satacak

TPAO eski malzeme satacak

Enerji Günlüğü - TPAO Adıyaman'da ekonomik ömrünü doldurmuş malzeme satışı için ihale düzenleyecek.Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün...

TPAO eski malzeme satacak

Enerji Günlüğü - TPAO Adıyaman'da ekonomik ömrünü doldurmuş malzeme satışı için ihale düzenleyecek.

Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün ilanına göre, T.P. Adıyaman Bölge Müdürlüğü’nde bulunan E.Ö.D. malzeme satışı Türkiye Petrolleri A.O. Mal ve Hizmet Satım Değerlendirme Yönetmeliği gereğince kapalı teklif usulü ile teklif alma ve uygun teklif verenler arasında açık arttırma usulü ile birlikte uygulanmak suretiyle satılacak.

TP Adıyaman Bölge Müdürlüğü ambarları ile sahalarında (Karakuş Üretim İstasyonu/KAHTA ile Türmüz Üretim İstasyonu/MERKEZ) bulunan41 Kalem E.Ö.D. Makine Teçhizat ile 86 Kalem yedek parçalar istekliye Cumartesi, Pazar, Ulusal Bayram ve genel tatil günleri hariç her gün TP’nin mesai saatlerinde teslim edilecek. Alıcı ihale sonucu kazandığı malzemenin tamamını 10 işgünü içinde bedelini yatırmak ve bu tarihten itibaren 20 gün içerisinde TP'nin işletme sahasından çıkarmak zorunda.

İhale, 02.03.2016 Çarşamba günü saat: 10.00’da Bölge Müdürlüğü Komisyon Salonunda yapılacak, İhale Komisyonunca kapalı zarf teklifleri uygun bulunan istekliler ile açık arttırma yapılacak.

Teklifler, 02.03.2016 tarih ve saat 10:00’a kadar Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü MUHABERAT SERVİSİNE elden verilebileceği gibi, adresine iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler