1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ patlatma hizmeti alacak

TKİ patlatma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Soma, Deniş ve Eynez Açık Ocak panolarında İdare tarafından hazırlanacak delikler için patlatma hizmeti...

TKİ patlatma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Soma, Deniş ve Eynez Açık Ocak panolarında İdare tarafından hazırlanacak delikler için patlatma hizmeti alacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü,E.L.İ. Müessesesi Müdürlüğü Soma, Deniş ve Eynez Açık Ocak panolarında İdare tarafından hazırlanacak delikler için gerekli patlayıcı maddelerin ve malzemelerin temini, hazırlanması, nakli, deliklere şarj edilmesi, sıkılanması ve patlatılması işi için ihale düzenleyeceğini duyurdu.

1.700 ton Anfo, 250 ton Emülsiyon, Jel Bulamaç (Slurry) Tip PatlayıcıTKİ EGE Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü SOMA/MANİSA adresine sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) takvim günü içinde yer teslim edilecek ve yer teslimini müteakip 60 (altmış) gün içinde işe başlanacak.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 03.03.2016 tarihinde saat 14.00'deT.K.İ. Genel Müdürlüğü Hipodrom Caddesi No: 12 06330 Yenimahalle Ankara (İhale Komisyonu Başkanlığı Toplantı Salonu Kat: 2) adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TKİ Genel Müdürlüğü Genel Evrak ve Arşiv Şefliğine verilebileceği gibi İadeli – Taahhütlü Posta vasıtasıyla’da gönderilebilecek.

İhale dökümanı TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı Kat: 11 Oda No:1108 Hipodrom Caddesi No: 12 Yenimahalle/Ankara adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler