1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Titreyengöl ekolojik turizm merkezi olacak

Titreyengöl ekolojik turizm merkezi olacak

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Antalya Manavgat'taki Titreyengöl-Sorgun turizm bölgesi, Ekoturizm merkezi haline...

Titreyengöl ekolojik turizm merkezi olacak

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Antalya Manavgat'taki Titreyengöl-Sorgun turizm bölgesi, Ekoturizm merkezi haline getirilecek.

Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcılar Birliği (TİSOYAB) ve Antalya yerel yönetimi, Manavgat Titreyengöl ve Sorgun Ormanları’nı, yapılacak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla ekolojik turizmin merkezlerinden biri haline getirmeyi planlıyor.

Antalya bölgesinin deniz, kum güneş turizminin yanı sıra doğal güzellikleriyle de turizmde ön plana çıkması gerektiğini belirten TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan, “Sorgun Ormanı’nın turistlerin ve halkın hizmetine kazandırılması, Titreyengöl peyzaj projesinin hayata geçirilmesi, Titreyengöl’ün doğal kimliğine kazandırılması ile arıtma sorunlarının çözümüne dayalı çalışmaların başlatılması konusunda yerel yönetimimizle uzlaşma sağlandı. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle Titreyengöl Manavgat ve bölge turizminin yüz akı olacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler