1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TEİAŞ`a yeni genel müdür: Sinan Yıldırım

TEİAŞ`a yeni genel müdür: Sinan Yıldırım

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Sinan Yıldırım atandı.Mehmet Sinan...

TEİAŞ`a yeni genel müdür: Sinan Yıldırım

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Sinan Yıldırım atandı.

Mehmet Sinan Yıldırım'ın atama kararnamesi bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türkiye genelinde 31 Mart’ta yaşanan elektrik kesintisinin ardından Genel Müdür Kemal Yıldır istifa etmişti. Boşalan Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni atama yapıldı. Kemal Yıldır’dan boşalan koltuğa, genel müdür yardımcısı Mehmet Sinan Yıldırım atandı.

MEHMET SİNAN YILDIRIM

1958 Kırşehir doğumlu olan Yıldırım, 1981 yılında Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1983 yılından itibaren sırasıyla TEK Genel Müdürlüğü Keban İşletme Grup Müdürlüğü’ nde Test Mühendisi, Orta Anadolu Bölgesi İşletme Grup Müdürlüğü, İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Daire Başkanlığı İletim Hatları İşletme ve Bakım Koordinasyon Müdürlüğü’ nde Şube Müdürü, Sistem Etüt Koruma Kumanda Müdürlüğü’nde Şube Müdürü, Başuzman ve İletim Şebekeleri İşletme Bakım Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. Eylül 2010’da TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler