1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo işletme hizmeti alacak

TEİAŞ trafo işletme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara ve Kırıkkale'de iki ayrı grupta yer alan iki trafo merkezi için işletme hizmeti alacak.TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü'nün...

TEİAŞ trafo işletme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara ve Kırıkkale'de iki ayrı grupta yer alan iki trafo merkezi için işletme hizmeti alacak.

TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı ilana göre, TMİ-16/8-1 Grubunda yer alan 154 kV. Kalecik, Hacılar, Baştaş, Hasköy İletim Trafo Merkezleri ile, TMİ-16/8-2 Grubunda yer alan 154 kV. İncek, Beylikköprü, Çiğdem GİS, Eryaman GİS İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 03/08/2015 Pazartesi günü, Saat 10:00'da TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) No: 254 Yenimahalle/ ANKARA adresinde yapılacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü Muhaberat ve Arşiv Şefliği Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) No:254 06105 Yenimahalle/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı İdarenin adresinde görülebilecek ve 150,00 TL (YüzelliTürkLirası) karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler