1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TAP`ın kara bölümü için boru ve bağlantılar alınacak

TAP`ın kara bölümü için boru ve bağlantılar alınacak

Enerji Günlüğü - Trans-Adriyatik doğalgaz hattı (TAP)'ın kara bölümünde kullanılacak borular ve bağlantıların alımı içinihale yapılacak.Trans Adriatic...

TAP`ın kara bölümü için boru ve bağlantılar alınacak

Enerji Günlüğü - Trans-Adriyatik doğalgaz hattı (TAP)'ın kara bölümünde kullanılacak borular ve bağlantıların alımı içinihale yapılacak.

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) bir basın açıklaması yaparak, şirketlere boru hattının kara bölümünde kullanılacak boru ve bağlantıların sağlanması için ihale davetinde bulundu.

Ön yeterlilik işlemleri hattın kara bölümünde kalan yaklaşık 780 km'lik bölümü için yaklaşık 443 bin ton ağırlığında ve 48-36 inç çaplarında borular için gerçekleştirilecek.

Açıklamaya göre, boru ve eklentiler Yunanistan'da bulunan Kavala ve Selanik ile Arnavutluk'ta bulunan Durres tren istasyonlarında teslim edilecek ve ihale altı bölümden oluşacak.

TAP tedarik Müdürü Knut Steinar Kvindesland, TAP'ın şirketlere ön yeterlilik için en yüksek fırsatı vermek için ihalenin altı bölüme ayrıldığını belirterek, tedarikçi firmaların seçiminin son derece titiz gerçekleştirileceğini söyledi.

TAP, hattın deniz kısmı için tedarik ihalesini ise 2015 yılı başında başlatacak.

Önceki ve Sonraki Haberler