1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TAP, İtalya kara boru hattı ihalesini sonuçlandırdı

TAP, İtalya kara boru hattı ihalesini sonuçlandırdı

Enerji Günlüğü - Trans Adriyatik Boru Hattı'nın (TAP) açtığı İtalya sahil şeridi boru hattı ve Boru Hattı Kabul Terminali (PRT) ihalesini Enereco ve...

TAP, İtalya kara boru hattı ihalesini sonuçlandırdı

Enerji Günlüğü - Trans Adriyatik Boru Hattı'nın (TAP) açtığı İtalya sahil şeridi boru hattı ve Boru Hattı Kabul Terminali (PRT) ihalesini Enereco ve Max Streicher ortaklığıyla ve Renco şirketleri kazandı.

Konu ile ilgili bir basın açıklması yayınlayan 8 kilometrelik İtalya sahil şeridi boru hattı ve Boru Hattı Kabul Terminali (PRT) için gerçekleştirilen ihaleyi Enereco S.p.a. ve Max Streicher S.p.a. ortaklığıyla ve Renco S.p.a. şirketlerinin kazandığını açıkladı.

Şirketlerle imzalanan yapım, mühendislik ve tedarik (EPC) anlaşmasına göre, İtalyan Renco S.p.a. şirketi kabul terminali inşaasını gerçekleştirecek ve Enereco S.p.a. ve Max Streicher S.p.a. ortaklığı da 8 kilometrelik boru hattı yapımını gerçekleştirecek.

TAP Genel Müdürü Ian Bradshaw, ihaleyi kazanan şirketleri kutlayarak, bu yatırımın İtalya'daki yatırımları ve dolaylı kazanımları arttırmasını diledi.

TAP İTALYA KARA BORU HATTI İÇİN İHALE AÇTI

Önceki ve Sonraki Haberler