1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sürdürülebilirlik zirvesi Haziran’da Viyana’da

Sürdürülebilirlik zirvesi Haziran’da Viyana’da

Enerji Günlüğü - Dünya Sürdürülebilir Enerji Forumu, 2-4 Haziran tarihleri arasında, dünyanın en akıllı kenti olan Viyana’da düzenlenecek. Hofburg...

Sürdürülebilirlik zirvesi Haziran’da Viyana’da

Enerji Günlüğü - Dünya Sürdürülebilir Enerji Forumu, 2-4 Haziran tarihleri arasında, dünyanın en akıllı kenti olan Viyana’da düzenlenecek. Hofburg Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan etkinliğin amacı, gelişmekte olan ülkelere, gelişmiş olan ülkelerden enerji ve çevre teknolojileri alanında bilgi transferi sağlamak. Etkinliği düzenleyecek olan Reviesta Consulting Group’tan yapılan açıklamada, hedeflerinin sürdürülebilir enerji teknolojilerini tüm dünyaya yaymak olduğunu belirtti.

Şirketten yapılan açıklamada, “Hedefimiz ise sürdürülebilir enerji teknolojileri tüm dünyaya yaymak. Reviesta Consulting Group 2011'de Amerikan Büyükelçiliği’nin düzenlediği başarılı girişimci IVLP programına seçilmişti. Amerika'da tanıştığımız diğer ülke temsilcilerinin de iştirakiyle dünyadan 40 ülke bu etkinliğe destek veriyor. Tüm dünyadan, enerji ve çevre alanında faaliyet gösteren belediyeler, özel firmalar, üniversiteler, mimarlar, mühendisler ve üreticileri etkinliğimize davet ediyoruz” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler