1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sürdürülebilir projelerinizi dünyaya tanıtma fırsatı!

Sürdürülebilir projelerinizi dünyaya tanıtma fırsatı!

Enerji Günlüğü - Dünya Sürdürülebilir Enerji Forumu (WSEF), dünyanın dört bir köşesinden sürdürülebilir enerji projelerini ödüllendirecek. Üniversiteler,...

Sürdürülebilir projelerinizi dünyaya tanıtma fırsatı!

Enerji Günlüğü - Dünya Sürdürülebilir Enerji Forumu (WSEF), dünyanın dört bir köşesinden sürdürülebilir enerji projelerini ödüllendirecek. Üniversiteler, şirketler ve bireysel katılımcılara, sürdürülebilir enerji projelerini dünyaya tanıtmak için bir kapı açmaya hazırlanan Dünya Sürdürülebilir Enerji Forumu, 2-4 Haziran tarihleri arasında Viyana’da düzenlenecek. Etkinliğin amacı, gelişmekte olan ülkelere, gelişmiş olan ülkelerden enerji ve çevre teknolojileri alanında bilgi transferi sağlamak. Forumun Türkiye’deki medya partnerleri arasında enerjigunlugu.net de yer alıyor.

Organizasyona gönderilecek projelerin gelecek merkezlilik ve sürdürülebilirlik temalarını taşıması gerekiyor.  Projeler, alanında uzman isimler tarafından değerlendirilecek. Bu alanda faaliyet gösteren şirketler, üniversiteler ve sürdürülebilirlik projeleriyle bireysel olarak ilgilenen herkese, çalışmalarını dünyayla paylaşma fırsatı sunan etkinliğe 40 ülke destek verecek. 

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUSUNDAKİ PROJELERİNİZLE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Önceki ve Sonraki Haberler