1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Elektrik 92 işçi alacak

Soma Elektrik 92 işçi alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik kömür hazırlama servisi bakım onarım işleri için bir yıllığına 92 işçi alacak.SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret...

Soma Elektrik 92 işçi alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik kömür hazırlama servisi bakım onarım işleri için bir yıllığına 92 işçi alacak.

SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü personel alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, SEAŞ Genel Müdürlüğü Kömür Hazırlama Servisi bakım onarım faaliyetlerinin (Mekanik-Elektrik-Ölçü kontrol) teknik şartname ve sözleşme esasları dahilinde 92 personelle bir (1) yıl süre için hizmet alımı yoluyla yapılması işi ihale edilecek.

İhale konusu iş, Kömürle çalışan termik santrallerde kömür alma veya konveyörlü kül atma sistemlerinin bakım ve onarımı veya Kömürle çalışan termik santrallerde kazan veya değirmen bakım onarımları veya ağır sanayi tesislerinde yapılan konveyör bantları bakım ve onarımı veya ağır sanayi tesislerinde yapılan değirmen bakım ve onarımı işleridir.

İhale, 07.01.2015 Çarşamba saat 15:00'de SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. İstekliler tekliflerini bu tarih ve saate kadar İş deneyim belgeleri ile birlikteSEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne verebilecekler ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderebilecekler.

İş kapsamında kullanılacak olan Pikap ve Kamyonet 2011, Forklift 2011 modelden daha eski olmayacak. Firmalar bu işte kullanacakları bu araçların özelliklerini teklifleri ile birlikte ihale komisyonuna verilecek.

İhale Dokümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 50,00 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Bu ihaleye kısmi teklif, alternatif teklif verilemeyecek ve konsorsiyumlar teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler