1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Soma Elektrik 18 bakım onarım personeli alacak

Soma Elektrik 18 bakım onarım personeli alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik kül bakım servisi bakım onarım işleri için bir yıllığına 18 işçi alacak.SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş....

Soma Elektrik 18 bakım onarım personeli alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik kül bakım servisi bakım onarım işleri için bir yıllığına 18 işçi alacak.

SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü personel alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, SEAŞ Genel Müdürlüğü Kül bakım Servisi bakım onarım faaliyetleri için 18 personelle bir (1) yıl süre için hizmet alımı yoluyla yapılması işi ihale edilecek.

İhale konusu iş,Kömürle çalışan termik santrallerdeki bakım ve onarım işleri gibi ağır sanayi tesislerinde yapılan bakım ve onarımı işleridir.

İhale, 07.01.2015 Çarşamba saat 10:30'de SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. İstekliler tekliflerini bu tarih ve saate kadarSEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne verebilecekler ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderebilecekler.

İhale Dokümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 50,00 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı hariç ¨ 50,00 doküman bedelini 240-Vakıfbank Soma Şb. TR530001500158007260642600 hesabına yatıracaklar.

Bu ihaleye kısmi teklif, alternatif teklif verilemeyecek ve konsorsiyumlar teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler