1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Sis Enerji Manisa JES için halk toplantısı

Sis Enerji Manisa JES için halk toplantısı

Enerji Günlüğü - Sis Enerji Üretim tarafından yapılması planlanan Özmen JES 1 projesi ile ilgili halk bilgilendirilecek.Çevresel Etki Değerlendirmesi...

Sis Enerji Manisa JES için halk toplantısı

Enerji Günlüğü - Sis Enerji Üretim tarafından yapılması planlanan Özmen JES 1 projesi ile ilgili halk bilgilendirilecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Manisa ili Alaşehir ilçesinde Sis Enerji Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Özmen JES 1 projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 25/02/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

Halkın görüşüne açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler