1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Siirt`teki maden projesi ÇED raporu görüşte

Siirt`teki maden projesi ÇED raporu görüşte

Enerji Günlüğü - Park Elektrik'in Siirt'te yapmayı planladığı maden stok alanı projesiyle ilgili ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.Çevresel Etki...

Siirt`teki maden projesi ÇED raporu görüşte

Enerji Günlüğü - Park Elektrik'in Siirt'te yapmayı planladığı maden stok alanı projesiyle ilgili ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Siirt ili Şirvan ilçesi sınırları içerisinde Park Elektrik Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan 82631 Sicil Sayılı IV Grup BakırMadeni İşletmesinden Çıkacak Kazı Fazlası Dekapaj Malzemesi Stok Alanı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı belirtildi.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 22/09/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya SİİRT Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve SİİRT Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler