1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell, akaryakıt istasyonu sayısını 1000`ledi

Shell, akaryakıt istasyonu sayısını 1000`ledi

Enerji Günlüğü - Türkiye’deki faaliyetlerinin 90’ıncı yılını kutlayan Shell, 1000’inci istasyonunu Malatya-Kuyuönü’nde hizmete açtı. Shell’in...

Shell, akaryakıt istasyonu sayısını 1000`ledi

Enerji Günlüğü - Türkiye’deki faaliyetlerinin 90’ıncı yılını kutlayan Shell, 1000’inci istasyonunu Malatya-Kuyuönü’nde hizmete açtı. 

Shell’in Malatya’daki 6’ncı hizmet noktası olan ve yoğun trafiğin bulunduğu Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yer alan istasyon, hızla gelişen bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek.

Shell & Turcas Perakende Satışlar Yatırım Müdürü Semih Genç, yeni istasyonun Malatya'daki büyüme hedeflerine ciddi ölçüde katkı sağlayacağını söyledi. Semih Genç şunları söyledi:

"Türkiye genelinde 73 ile yayılan hizmet ağımızı 1000 istasyona ulaştırdık ve her gün yaklaşık 500 bin araca Shell kalitesini sunuyoruz. Müşterilerimizin bize ihtiyaç duyduğu her noktada var olmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2012’de 44 yeni istasyonumuzu hizmete açtık. 2013’de de istasyon ağımızı büyütmeyi hedefliyoruz."

4 AKARYAKIT 2 OTOGAZ ADASI

Malatya Kuyuönü istasyonu, yoğun araç trafiğinin bulunduğu ve hızla gelişen bölgede 15 personelle hizmet verecek. İstasyon, 4’ü akaryakıt, 2’si otogaz olmak üzere 6 adayla hizmet veriyor. İstasyonda Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell FuelSave Diesel, Shell V-Power Kurşunsuz 97, Shell V-Power Diesel, Shell V-Power Diesel GTL ve Shell Autogas ürünleri sunuluyor. İstasyonda ayrıca oto yıkama, 24 saat açık market, tuvalet ve ücretsiz yağ değişim hizmeti sunan Shell Helix yağ değişim merkezi bulunuyor.

TÜRKİYE'DEKİ SHELL İSTASYONLARI ZİRVEDE

Tüm dünyada en iyi Shell istasyonlarını belirlemek amacıyla 65 ülkedeki 16 bin istasyon arasında düzenlenen “Farkı Yaratan İnsandır” programında son üç yılda 2 Dünya ve 1 Avrupa şampiyonluğunu Türkiye’den Shell istasyonları kazandı. 2012 yılında Shell Antalya Uncalı Petrol istasyonu 65 ülkeden 16 bin istasyon arasında “Dünya Birincisi”, 2011 yılında Shell Batman istasyonu “Avrupa Birincisi”, 2010 yılında ise Kayseri Sompet istasyonu “Dünya Birincisi” oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler