1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEPAŞ`tan fatura ödemeye gelen aboneye indirimli elektrik teklifi

SEPAŞ`tan fatura ödemeye gelen aboneye indirimli elektrik teklifi

Enerji Günlüğü - Hukuki ayrıştırma zorunluluğu nedeniyle Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) ayrı bir tüzel kişilik olarak oluşturulan Sakarya...

SEPAŞ`tan fatura ödemeye gelen aboneye indirimli elektrik teklifi

Enerji Günlüğü - Hukuki ayrıştırma zorunluluğu nedeniyle Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) ayrı bir tüzel kişilik olarak oluşturulan Sakarya Elektrik Pazarlam AŞ, 150 TL üzeri fatura ödeyen müşterilerine indirimli elektrik imkanı sunuyor. 

SEPAŞ daha önce başlattığı, ayda 150 TL ve üzerinde fatura ödemesi olan vatandaşlara (SEPAŞ’a gelin ucuz elektriğe geçin) kampanyasını bir adım daha ileri götürerek, SEPAŞ Ödeme Noktaları'nı da kampanyaya dahil etti. SEPAŞ ödeme noktalarında, uygun koşulları sağlayan müşterilerine ödeme anında sözleşme imzalayabilme ve ucuz elektriğe geçme imkanı sağlıyor.

ÖDEME NOKTALARINDA SÖZLEŞME

SEPAŞ,geçmişten güç alan ve uluslararası işbirliğine dayanan güçlü yapısı ile Türkiye de inşaa edilen elektrik enerjisindeki serbest rekabet piyasasının öncü şirketi olarak, tüketicileri bilinçlendirmek üzere serbest tüketici kavramının vatandaşlarımız tarafından daha iyi anlaşılır olması için başlattığı kampanya kapsamına SEPAŞ ödeme noktalarını da dahil ediyor.

200 ÇALIŞANA EĞİTİM

SEPAŞ Kocaeli de Baltürk Otel de yaptığı eğitim çalışmasında 200 SEPAŞ ödeme Noktası bayii ve çalışanı ile bir araya geldi. Kocaeli Elmas Otelde 200 katılımcıya hitap eden SEPAŞ Reklam ve Ürün Tanıtım Müdürü Necmi Çağlar ile Kredix Genel Müdürü Fazıl Taboğlu ucuz elektriğe geçecek müşterilerle sözleşme yapacak ödeme noktası elemanlarına sunum yaptılar. Eğitim toplantısında, müşterilere sağlanacak sözleşme kolaylığı ve uzman bir kadro ile uygulamanın bilgi işlem kayıtları üzerinden en seri şekilde yapılması hususları katılımcılara aktarıldı.

150 TL’LİK FATURA ÖDEYENLER

SEPAŞ Ödeme Noktalarında,elektrik faturasını ödemeye giden ve ayda 150 TL ve üzerinde fatura ödeyen ve yıllık tüketimi 5 Bin Kwh olan müşterilere serbest tüketici hakkını elde etmeleri nedeniyle, isterlerse yapacakları sözleşmelerle tesisatlarında bir değişikliğe gitmeden ve başka bir işlem yapmadan, faturalarında da sadece indirimli fiyat dışında bir şey değişmeden SEPAŞ’ta ucuz elektriğe geçebilecekleri bilgisi verilecek.

SEPAŞ TÜRKİYEYİ HEDEFLİYOR

SEPAŞ yetkililerinin, eğitim toplantısında katılımcılara yaptıkları açıklamada, ulusal ve uluslararası işbirliklerinin desteğiyle enerji sektöründe lider şirketlerden biri olmayı hedefleyen,en güvenilir ve ekonomik koşullarda elektrik enerjisini piyasaya sunan SEPAŞ’ın serbest rekabete açılan elektrik enerjisi piyasasında elektrik tüketicilerini bilinçlendirme kampanyası çalışmalarını sürdüreceği,SEPAŞ’ın, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce illeri dışında da tüm Türkiye çapında elektrik satış faaliyetini sürdürmeye dönük belirlediği stratejisini uygulamaya geçirdiği belirtildi. 

Bu arada, tüm Türkiye'yi kucaklama hedefi doğrultusunda geçtiğimiz günlerde Bursa'da büyük elektrik tüketicileriyle bir araya gelen SEPAŞ yetkilileri, sağlayabilecekleri avantajları anlattı. 

Önceki ve Sonraki Haberler