1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Saldanlı: En Ar-Ge`ci iki kurumdan biri EPDK

Saldanlı: En Ar-Ge`ci iki kurumdan biri EPDK

Enerji Günlüğü - ELDER Başkan Yardımcısı Ceyhan Saldanlı, EPDK'nın Ar-Ge'ye en çok önem veren Avrupa'daki iki düzenleyici kurumdan biri olduğunu söyledi.Elektrik...

Saldanlı: En Ar-Ge`ci iki kurumdan biri EPDK

Enerji Günlüğü - ELDER Başkan Yardımcısı Ceyhan Saldanlı, EPDK'nın Ar-Ge'ye en çok önem veren Avrupa'daki iki düzenleyici kurumdan biri olduğunu söyledi.

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ceyhan Saldanlı, ELDER ve GAZBİR tarafından ortaklaşa düzenlenen Ar-GE çalıştayında konuştu. Saldanlı, enerji sektörünün üzerinde en fazla AR-GE çalışması yapılan alanlardan birisi olduğunu söyledi.

Avrupa'da enerji alanındaki düzenleyici kurumlardan ikisinin AR-GE’ye çok büyük önem verdiğini belirten Saldanlı, bunlardan birisinin EPDK olduğunu vurguladı. Bugün ELDER’in uluslararası kaynakları kullanarak iki tane AR-GE projesi yürüttüğünü dile getiren Saldanlı, “Biz bugün birlik olduğumuz sürece başarılı olacağımızdan şüphemiz yoktur. Herkes bu konuda elinden geleni yapmalıdır. Bu salonun heyecanı bu konudaki kararlılığı göstermektedir" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler