1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Power to the Cloud Konferansı İstanbul’da

Power to the Cloud Konferansı İstanbul’da

Enerji Günlüğü - Schneider Electric tarafından düzenlenen Power to the Cloud Konferansı 16 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilecek.Schneider Electric’in...

Power to the Cloud Konferansı İstanbul’da

Enerji Günlüğü - Schneider Electric tarafından düzenlenen Power to the Cloud Konferansı 16 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Schneider Electric’in her yıl Dubai’de gerçekleştirdiği Power to the Cloud Konferansı, bu yıl bilişim sektörünün nabzını İstanbul’da tutacak. 16 Eylül tarihinde, Hilton Hotel İstanbul’daki Kongre ve Sergi Merkezi’nde bilişim sektörünün global uzmanlarını ağırlayacak Power to the Cloud Istanbul’da, IT sektöründeki son gelişmeler ve şirketlerin işini kolaylaştıran yenilikçi çözümler üzerinde durulacak.

KONFERANS KONULARI

Veri merkezleri için global uzmanları tek çatı altında toplayacak olan konferans, bilişim sektörü ve veri merkezi yönetiminde en yenilikçi çözümleri tartışacak. Konferansta bilişim teknolojileri uzmanları ve Türk hükümetinden yetkililer, 40 yıl içinde iki katına çıkması beklenen enerji tüketimi gibi konuları masaya yatıracak.

Ayrıca, CO2 emisyonlarını azaltma yolları ve veri merkezlerinin artan rolü konuşulacak. Bilişim teknolojileri şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası müşteriler konferanstaki konuşmacılar arasında bulunacak.

Aynı zamanda Schneider Electric'in çözümlerine de odaklanılacak konferans, enerji yönetim sistemleri, akıllı güç dağıtım şebekeleri, yazılım çözümleri, bina enerji güvenliği gibi konularda bir sergi alanına ev sahipliği yapacak.

Konferansa katılım için Power to the Cloud Türkiye web sitesini ziyaret edilebilir. Konferansla ilgili tartışmalara #PTTCIstanbul hashtagini kullanılarak katılınabilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler