1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Piyap güneş enerjisi sistemleri uygulama hizmeti verecek

Piyap güneş enerjisi sistemleri uygulama hizmeti verecek

Enerji Günlüğü - Piyap İnşaat, yeni yapılanması Piyap Enerji A.Ş. ile güneş enerjisi sistemlerinin uygulama alanında hizmet vermeye hazırlanıyor.Türkiye...

Piyap güneş enerjisi sistemleri uygulama hizmeti verecek

Enerji Günlüğü - Piyap İnşaat, yeni yapılanması Piyap Enerji A.Ş. ile güneş enerjisi sistemlerinin uygulama alanında hizmet vermeye hazırlanıyor.

Türkiye çapında prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat Genel Müdürü Şiyar Ertene, Piyap Enerji'nin güneş enerjisi ile ilgili girişimde bulunan yatırımcılara yer tahsisi, projelendirme, danışmanlık hizmetleri, güneş paneli altı beton konsollarının imalatları ve araziye tatbiklerinin yapılması, enerji hatlarının nakli konularında destek vereceğini belirtti.

Mart ayından itibaren sürdürülebilir enerji alanında yerlerini alacaklarını belirten Ertene, kendilerine ait alanlarında 500 kw'lık bir güneş enerji sistemini hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

Ertene, güneş panellerinin konsollarını üretecekleri Akhisar Organize Sanayi Bölgesi içindeki 5 bin metrekarelik kapalı alan fabrikanın inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

Ertene, "Mart ayından itibaren üretim tesisimizi hizmete alacağız. Ayrıca burada 40 KW'lık güneş enerjisi sistemi de kuracağız. Böylece buraya gelecek olan firmalar çalışmalarımızı da görme fırsatı bulacaklar" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler