1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Özyeğin`in güneş santrali AÇEV`e de kazandıracak

Özyeğin`in güneş santrali AÇEV`e de kazandıracak

Enerji Günlüğü - Fina Enerji, Acıpayam'daki güneş santralinin kurulumunu üstlenmek isteyenleri teklif vermeye çağırdı, katılım için AÇEV'e 1000 TL...

Özyeğin`in güneş santrali AÇEV`e de kazandıracak

Enerji Günlüğü - Fina Enerji, Acıpayam'daki güneş santralinin kurulumunu üstlenmek isteyenleri teklif vermeye çağırdı, katılım için AÇEV'e 1000 TL bağış şartı koydu.


Hüsnü Özyeğin'in patronu olduğu Fiba Grubu'nun şirketi Fina Enerji, 2015 GES ihalelerine Denizli Acıpayam'da kuracağı güneş enerjisi santrali ile başlıyor. Şirket, bu yıl kuracağı bir dizi GES ihalesinin ilk ayağı olan Denizli Acıpayam GES için yüklenici firmaları teklif vermeye çağırdı.

Firma yetkilisi tarafından firmalara gönderilen mektupta, Denizli Acıpayam GES için yüklenici firma seçileceği ve teklif alma sürecinin başladığı bildirildi.

ANNE VE ÇOCUK EĞİTİM VAKFI'NA BAĞIŞ ŞART

Yüklenici firmanın sorumluluk alanının elektriksel ve mekanik malzemenin temini, montajı ve Tedaş kabulleri olduğu belirtilen açıklamada, tekliflerin geçerlilik kazanabilmesi için iki ana koşulun yerine getirilmesi gerektiği belirtildi. Bu koşullardan birinin hazırlanan teklifin Fina Enerji tarafından değerlendirilmeye alınması sırasında Anne ve Çocuk Eğitim Vakfı’na (http://www.acev.org/ ) 1.000TL tutarında bağış yapmaları olduğu; diğerinin ise, firmanın GES ile ilgili araziyi görerek ve bunu fotoğraflayarak ibraz etmesi olduğu ifade edildi.

Süreç ile ilgili tüm sorular tamamladıktan ve istenen belgeler ibraz edildikten sonra tekliflerin değerlendirilmesi aşamasına geçilecek. Teklif aşamasında çevrimiçi bir sistem kullanılarak ihale başlayacak. Firmalar tekliflerinde online olarak revizyona gidebilecekler. Bu süreç sonunda nihai kazanan belli olacak ve sözleşme imzalanacak. 

Yüklenicilerin yükümlülüğü TEDAŞ'ın geçici kabulü ile son bulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler