1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Orhaneli ve Tunçbilek santrallerine 4 teklif

Orhaneli ve Tunçbilek santrallerine 4 teklif

Enerji Günlüğü - Orhaneli ve Tunçbilek termik santrallerinin özelleştirilmesine ilişkin ihale sürecinde dört firma ön yeterlilik başvurusunda bulundu.Özelleştirme...

Orhaneli ve Tunçbilek santrallerine 4 teklif

Enerji Günlüğü - Orhaneli ve Tunçbilek termik santrallerinin özelleştirilmesine ilişkin ihale sürecinde dört firma ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ'ye ait Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrallerinin, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye (SEAŞ) ait Bursa Linyitleri İşletmesi (BLİ) tarafından kullanılan taşınırların, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile BLİ tarafından kullanılan taşınmazların Varlık Satışı; 79528 ve 73021 No.lu Maden Ruhsatları ve bu Ruhsatların kapsadığı Maden Sahalarının ise İşletme Hakkının Verilmesi yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirme ihalesine ön yeterlilik ve teklif başvuruları tamamlandı.

08 Aralık 2014 tarih, saat 17:00'ye kadar dört fiyma ihaleye teklif sundu. Ön yeterlilik ve teklif için başvuran katılımcılar, Bereket Enerji Üretim AŞ, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ ve Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ olarak sıralandı.

Önceki ve Sonraki Haberler