1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Obruk HES rehabilite edilecek

Obruk HES rehabilite edilecek

Enerji Günlüğü - Obruk HES, 3. ve 4. Ünitelerine ait elektromekanik ekipmanların anti korozyon tedbir işleri (yüzey hazırlama, boyama ve kaplama) yapılacak.TEMSAN...

Obruk HES rehabilite edilecek

Enerji Günlüğü - Obruk HES, 3. ve 4. Ünitelerine ait elektromekanik ekipmanların anti korozyon tedbir işleri (yüzey hazırlama, boyama ve kaplama) yapılacak.

TEMSAN - Türkiye Elektromekanik Sanayii Anonim Şirketi, Türkiye’nin 18. Büyük tesisi olan Çorum'da bulunan 202.8 MW'lık Obruk Barajı ve Hidroelektrik Santrali rehabilitasyon çalışmaları kapsamında 3. ve 4. Ünitelere ait elektromekanik ekipmanların anti korozyon tedbir işlerinin (yüzey hazırlama, boyama ve kaplama) ihale edileceğini açıkladı.

İsteklilerin ihale dokümanları hükümlerine göre hazırlayacakları kapalı teklif mektuplarını, en geç 26 KASIM 2015 Perşembe günü Saat 14.30’a kadar TEMSAN Satın Alma ve Tedarik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Satın Alma Müdürlüğü’ndeki genel evrak servisinde bulundurmaları gerekiyor.

01.01.2015 tarihi itibariyle ihaleye katılmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiler EKAP’a kayıt olmak zorunda.

Çorum İli’ne bağlı Dodurga İlçesi’nin yaklaşık 16 kilometre güneyinde, Kızılırmak üzerinde inşa edilen 202.8 MW'lık Obruk Barajı ve Hidroelektrik Santrali, yılda 515 milyon kWh elektrik üretiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler