1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MTA 5 Müfettiş Yardımcısı alacak

MTA 5 Müfettiş Yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından 5 adet Müfettiş Yardımcısı alacak.Enerji ve Tabii...

MTA 5 Müfettiş Yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından 5 adet Müfettiş Yardımcısı alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yapılacak olan sınava devlet memuru olma niteliklerine sahip olmanın dışında, KPSSP 38 puan türünden 80 ve üzeri puan alan Hukuk, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile muadili yerli ve yabancı fakülteden birini bitiren adaylar başvuru yapabilecek.

02.01.2015 tarihinde başlayacak başvurular için isteklilerin, müracaat formunda belirtilen belgelerle birlikte en geç 16.01.2015 günü mesai bitimine kadar; MTA Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı (F-Blok 3.Kat) Üniversiteler Mah. Dumlupınar Blv. No:139 – 06800 Söğütözü-Çankaya/ANKARA adresine elden (şahsen) başvurmaları gerekiyor.

Müracaat formu ve diğer beyan formları, MTA Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan veya www.mta.gov.tr internet adresinden alınabilecek.

Yazılı Sınava Girmeye Hak Kazananlar Listesi, en geç 02.02.2015 tarihine kadar Kurum'uninternet adresinden ilan edilecek.

Yazılı sınav çoktan seçmeli ve test usulüyle 28.02.2015 tarihinde saat 10:00’da başlayacak ve tek oturumda, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde yapılacak.

Adaylar; sınava girilecek yer ve zamanı gösteren Sınav Giriş Belgesine, Hacettepe Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi’nin www.yasamboyu.hacettepe.edu.tr internet adresinde bulunan ilgili linkten ulaşacaklar.

Yazılı sınavda başarı gösteren adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler