1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Menzelet HES atık yağ satacak

Menzelet HES atık yağ satacak

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraşt'ta bulunan Menzelet HES'te bulunan yaklaşık 7 ton atık yağın ihale ile satışı yapılacak.Elektrik Üretim A.Ş....

Menzelet HES atık yağ satacak

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraşt'ta bulunan Menzelet HES'te bulunan yaklaşık 7 ton atık yağın ihale ile satışı yapılacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Menzelet Hidroelektrik Santrali’nde bulunan yaklaşık 6 ton 1. Kategori Türbin Atık Yağı ve 1 ton 1. Kategori Trafo Atık Yağı olmak üzere yaklaşık toplam 7 ton Atık Yağın EÜAŞ Malzeme - Taşıt - İş Makinaları Değerlendirme ve Satış Yönetmeliğinin Usul ve Esasları Doğrultusunda Kapalı Zarf Usulü ile satışının yapılacağını duyurdu.

Atık yağın sözleşmenin imzalanması ardından 20 gün içinde EÜAŞ Menzelet HES İşletme Müdürlüğü/ Onikişubat-Kahramanmaraş adresine teslim edilmesi gerekiyor.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 08.03.2016 tarihinde saat 14:00'da EÜAŞ Menzelet HES İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler de bu tarihte saat 12.00'a kadar aynı adrese yapılabilecek.

İhale Dokümanı EÜAŞ Menzelet HES İşletme Müdürlüğü Ticaret Servisinde görülebilecek ve 20 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler