1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Mel Solar Enerji’ye Almanya’dan stratejik ortak desteği

Mel Solar Enerji’ye Almanya’dan stratejik ortak desteği

Enerji Günlüğü - ET Solar Energy Corp, MEL Solar Enerji firması ile Türkiye’de güneş enerjisi projelerini geliştirmek için stratejik ortaklık anlaşması...

Mel Solar Enerji’ye Almanya’dan stratejik ortak desteği

Enerji Günlüğü - ET Solar Energy Corp, MEL Solar Enerji firması ile Türkiye’de güneş enerjisi projelerini geliştirmek için stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Enerji çözümleri tedarikçisi ET Solar Energy Corp, Almanya Münih’te bulunan yan kuruluşu ET Solutions AG’nin Türkiye’de güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren proje geliştiricisi MEL Solar Enerji firması ile stratejik ortaklık anlaşmasına imza attığını duyurdu.

ET Solar Energy Corp. Başkanı Dennis She, Türkiye pazarına girmenin kendileri için öneminden bahsederek, EPC (mühendislik, tedarik ve kurulum ) uygulama ve finans sağlama kapasitelerinin yanı sıra Türk firması MEL ile kurmuş oldukları ortaklıkla önümüzdeki dönemde, gelişmekte olan Türkiye güneş enerjisi piyasasında kendilerini çok iyi bir noktada konumlandıracaklarına inandıklarının altını çizdi.

MEL Solar Enerjinin Genel Müdürü Borga Karagülle, EPC konularında böylesine tecrübeli bir Alman firmasının desteğini kazanmaktan son derece gururlu olduklarını söyledi ve ET Solar’dan alınacak teknik destek ve yerli firmalarla olan güçlü bağlantıları sayesinde çok kısa bir süre içerisinde bir çok güneş enerjisi projesine imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler