1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Madeni yağ linsansında süre değişikliği

Madeni yağ linsansında süre değişikliği

Enerji Günlüğü - EPDK, madeni yağ lisanslarında süreyi on yıl olarak değiştirdi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu,Madeni Yağ Lisansı Süresi Hakkında...

Madeni yağ linsansında süre değişikliği

Enerji Günlüğü - EPDK, madeni yağ lisanslarında süreyi on yıl olarak değiştirdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu,Madeni Yağ Lisansı Süresi Hakkında 16/04/2015 tarihli Kurul Kararı’nı bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Madeni yağ lisansları on yıl süreli verilecek veMadeni yağ lisansları Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği’nin 16 ncı maddesi çerçevesinde on yıllık süreler halinde uzatılacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 05/07/2011 tarihli ve 3304-7 sayılı kararının bu Karara aykırı hükümleri uygulanmayacak. Ancak bu maddenin yürürlüğe girmesinden itibaren bir yıl içerisinde yapılacak madeni yağ lisansı süre uzatım işlemlerinde işlem bedelinin Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 05/07/2011 tarihli ve 3304-7 sayılı kararına göre belirlenmesine devam edilecek.

Bu Kararın yayımı tarihinde yürürlükte olan madeni yağ lisanslarından lisans süresinin bitimine iki aydan az zaman kalanların süre uzatım başvuruları işleme alınacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 05/07/2011 tarihli ve 3304-7 sayılı kararı bir yıl sonra yürürlükten kaldırılacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler