1. HABERLER

  2. PETROL

  3. LPG Tüp belgelerinde e-başvuru dönemi

LPG Tüp belgelerinde e-başvuru dönemi

Enerji Günlüğü - LPG Tüplerinin Muayene, Deney, Bakım ve Tamiri Yeterlilik Belgesi başvuruları gerekli alt yapı tamamlandıktan sonra elektronik ortamda...

LPG Tüp belgelerinde e-başvuru dönemi

Enerji Günlüğü - LPG Tüplerinin Muayene, Deney, Bakım ve Tamiri Yeterlilik Belgesi başvuruları gerekli alt yapı tamamlandıktan sonra elektronik ortamda yapılacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, LPG Tüplerinin Muayene, Deney, Bakım ve Tamiri Yeterlilik Belgesi Verilmesine İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre,Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) Tüplerinin Muayene, Deney, Bakım ve Tamiri için Yeterlilik Belgesi alacak işletmeler, Bakanlık tarafından elektronik başvuru sistemi kuruluncaya kadar bir dilekçe ekinde istenen bilgi ve belgeleri içeren dosya ile birlikte faaliyet gösterdikleri ilin il müdürlüklerine müracaat edecekler.

Ancak Bakanlık tarafından gerekli alt yapının tamamlanması ile birlikte yeterlilik belgesi başvuruları elektronik ortamda yapılır ve süreç bu şekilde devam ettirilir. Elektronik başvuruya ilişkin usul ve esaslar Bakanlığın resmî internet sitesinde ilan edildikten sonra başvurular sadece elektronik ortamda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler