1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Karakaya HES rehabilite edilecek

Karakaya HES rehabilite edilecek

Enerji Günlüğü – Türkiye’nin kamudaki en büyük hidroelektrik santrallerinden Karakaya HES, rehabilite edilecek.Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü,...

Karakaya HES rehabilite edilecek

Enerji Günlüğü – Türkiye’nin kamudaki en büyük hidroelektrik santrallerinden Karakaya HES, rehabilite edilecek.

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü, Karakaya Hidroelektrik Enerji Santralı’nın (HES) Rehabilitasyon İşi için Kamu İhale Bülteni’nde ihale duyurusu yayınladı.

İhale dökümanları, İdare’nin adresinden görebilecek ve 536 TL bedel karşılığı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Daire Başkanlığı Kat:13 Oda No:19 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/Ankara adresinden satın alınabilecek.

İhale, 10 Eylül 2013 tarihinde saat 14.00’te EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Daire Başkanlığı zemin kat İhale Komisyonu Toplantı Salonu Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/Ankara adresinde yapılacak olup, teklifler aynı adrese elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İsteklilerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekleri ihalede, verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 150 takvim günü olarak belirlendi. İşin süresi ise, yer tesliminden itibaren 2.180 takvim günü olarak açıklandı.

İhalede, son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin yüzde 20 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler kabul edilecek. Bu ihalede iş hacmi olarak ise, isteklinin toplam cirosunun teklif edilen bedelinin yüzde 10’undan, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin yüzde 6’sından az olmaması isteniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler