1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kahramanmaraş’ta jeotermal saha ihalesi

Kahramanmaraş’ta jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü – Kahramanmaraş'ın Onikişubat ve Pazarcık ilçelerinde bulunan 2 adet jeotermal kaynak arama sahası 3 yıllığına ruhsatlandırılmak...

Kahramanmaraş’ta jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü – Kahramanmaraş'ın Onikişubat ve Pazarcık ilçelerinde bulunan 2 adet jeotermal kaynak arama sahası 3 yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pazarcık ve Onikişubat İlçesi sınırları dahilinde bulunan 2 ayrı Jeotermal Kaynak Su arama alanları ayrı ayrı 3 (üç) yıl süreyle açık arttırma suretiyle ihale edilecek. Ruhsat sahibinin talep etmesi ve talebin idarece uygun bulunması durumunda ruhsat süreleri 1 yıl uzatılacak.

İhaleler, 18 Kasım 2014 tarihinde ve Onikişubat İlçesi'ndeki saha için saat 08:00’de, Pazarcık ilçesindeki saha için 08:15'te yapılacak.

İhale ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenler, ihale şartnamesini ve ihale dosyasını Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünde mesai saatleri içinde bedelsiz olarak görebilecek, 500 TL. karşılığında alabilecek.

Onikişubat ilçesindeki sahanın ihale bedeli 26 bin 809 TL, Pazarcık ilçesindeki sahanın ihale bedeli ise 68 bin 277 TL olarak belirlendi. Geçici teminat tutarları ise Onikişubat sahası için 5 bin 362 lira 8 kuruş, Pazarcık sahası için 13 bin 655 lira 40 kuruş.

Önceki ve Sonraki Haberler