1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. İstanbul RES halkın görüşüne açıldı

İstanbul RES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Universal Enerji tarafından İstanbul’un Çatalca ilçesinde yapılması planlanan 200 MW’lık İstanbul RES projesi ile ilgili 30/12/2014...

İstanbul RES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Universal Enerji tarafından İstanbul’un Çatalca ilçesinde yapılması planlanan 200 MW’lık İstanbul RES projesi ile ilgili 30/12/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, İstanbul ili Çatalca ilçesi sınırları içerisinde Universal Wind Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan İstanbul RES (200 MWe) (64 adet x 2 MWe, 24 adet x 3 MWe) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 30/12/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İSTANBUL Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler