1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İpragaz`dan İzmir ve Aydın`a 3 yeni istasyon

İpragaz`dan İzmir ve Aydın`a 3 yeni istasyon

Enerji Günlüğü - İpragaz Otogaz, İzmir, Aydın ve Kuşadası'nda üç yeni otogaz istasyonunu hizmete açtı. İprgaz ile grup şirketleri Bizimgaz ve Exengaz'ın...

İpragaz`dan İzmir ve Aydın`a 3 yeni istasyon

Enerji Günlüğü - İpragaz Otogaz, İzmir, Aydın ve Kuşadası'nda üç yeni otogaz istasyonunu hizmete açtı. İprgaz ile grup şirketleri Bizimgaz ve Exengaz'ın toplam bayi sayısı 1200'e ulaştı.

İpragaz, açtığı istasyonlarla dağıtım ağını büyütmeye devam ediyor. Türkiye'nin en yaygın dağıtım ağlarından birine sahip İpragaz'ın İzmir ve Aydın'da üç yeni otogaz istasyonu hizmete açıldı. İpragaz dağıtım zincirine eklenen yeni halkalar İzmir Bornova, Aydın Merkez ve Kuşadası’nda bulunuyor.

İzmir Bornova’da Ankara Caddesi üzerindeki İpragaz Otogaz istasyonu, 3 Eylül Çarşamba günü Aram Petrol’ün ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Aydın Merkez ve Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan 2 ayrı İpragaz Otogaz istasyonu ise 4 Eylül Perşembe günü Tekşenler Petrol ile Türkmen Petrol’ün ev sahipliğinde düzenlenen törenlerle hizmete girdi.

Açılış törenleri, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ile İpragaz Otogaz Satış Müdürü Özgür Selvi’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, İpragaz Otogaz ağının her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekerek "İpragaz Otogaz, LPG sektöründe 53 yıllık, otogazda ise 18 yılı aşan bir tecrübeyi, bilgi birikimini, kalite ve güvenceyi taşıyor" dedi.

Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu açmalarından bugüne, otogaz ve hizmet anlayışındaki mükemmeliyetçi yaklaşımlarını hep koruduklarını vurgulayan Aratay "İşte bu nedenle İpragaz Otogaz, sunduğu gerek yüksek kaliteli otogaz, gerekse adil hizmet anlayışı ile LPG’li araç kullanıcılarının beğendiği, takdir ve talep ettikleri bir marka oldu. Müşterilerimizin bu yüksek beğenisi, takdir ve talepleri nedeniyle İpragaz Otogaz için ‘Bilen Bilir’ diyebiliyoruz" dedi.

1200 OTOGAZ İSTASYONU

İpragaz Otogaz’ın, tüm Türkiye’ye yayılmış güçlü bir istasyon ağına sahip olduğunu belirten Aratay, "Otogaz segmentinde 18 yıldır faaliyet gösteren İpragaz’ın grup şirketleri Bizimgaz ve Exengaz ile birlikte yaklaşık 1.200 adet otogaz istasyonu bulunuyor. Türkiye’nin tüm bölgelerinde yer alan istasyon zinciri ile bugüne kadar toplam 4 milyar litrenin üzerinde otogaz satışı gerçekleştiren İpragaz, 250 milyondan fazla LPG’li araca yakıt ikmali yaptı" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler