1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İnönü Üniversitesi elektronik yardımcı doçenti alacak

İnönü Üniversitesi elektronik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü için Elektronik dalında yardımcı doçent...

İnönü Üniversitesi elektronik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü için Elektronik dalında yardımcı doçent alınacak.

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Öğretim üyesi alım ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü için Elektronik anabilim dalında bir adet birinci dereceden yardımcı doçent isdihdam edecek.

Başvuracak adayların Network sistemleri alanında en az 5 yıl tecrübeli olmaları gerekiyor.

Adaylar dilekçe (yabancı dil belirtilecek) ve ekindeki bütün dosyalarına; öğrenim belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek dört takım dosya ve 2 adet fotoğraf teslim edecekler.

Yükseköğretim Kurulunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse bile söz konusu kadrolara atamalarda herhangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizde ayrıca yabancı dil sınavı yapılacak.

İlan şartlarını taşıyan adayların 24.04.2015 - 08.05.2015 tarihlerinde ilgili birime bizzat başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler