1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İklim değişikliği fotoğraf yarışması

İklim değişikliği fotoğraf yarışması

Enerji Günlüğü - Alarko Carrier tarafından düzenlenen Küresel İklim Değişikliği temalı fotoğraf yarışmasında birinciye fotoğraf makinesi hediye...

İklim değişikliği fotoğraf yarışması

Enerji Günlüğü - Alarko Carrier tarafından düzenlenen Küresel İklim Değişikliği temalı fotoğraf yarışmasında birinciye fotoğraf makinesi hediye edilecek.

İklimlendirme alanında faaliyet gösteren, Alarko Grubu şirketlerinden Alarko Carrier, iklim değişikliği konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenledi. Alarko Carrier'in düzenlediği Küresel İklim Değişikliği temalı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyenler 17 Temmuz 2015 tarihine kadar başvurabilecek.

BİRİNCİYE FOTOĞRAF MAKİNESİ

İstekliler, yarışmaya dahil etmek istedikleri fotoğraflarını www.alarko-carrier.com.tr/fotograf adresine yükleyebilecekler. Katılımın ücretsiz olduğu yarışma, iklim değişikliğinin sonuçlarına dikkat çekmeyi hedefliyor. Kazananlar, 31 Temmuz 2015 tarihinde açıklanacak. Yarışmada 1’inciye Canon EOS 70D fotoğraf makinesi, 2’nciye Toshiba RAS 13 N3 KVR klima, 3’üncüye Toshiba RAS 13 S3 KV klima, 4’üncü ve 5’inci’ye iPad Mini 3, 6’ncıya ise Asus Akıllı Telefon hediye edilecek.

PHOTOSHOP'LA OYNAMAK YASAK

Katılan fotoğrafların Alarko Facebook ve Instagram sayfaları üzerinden düzenli olarak yayınlanacağı yarışmaya, Alarko Carrier mensupları ile Seçici Kurul üyelerinin dışında; 18 yaşını doldurmuş tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabilecek. Siyah-beyaz ya da renkli en çok 2 çalışmanın yollanabileceği yarışmaya; photoshop vb programlar ile dijital manipülasyon yapılan eserler kabul edilmeyecek.

SEÇİCİ KURULDA KİMLER VAR?

Seçici Kurul’da Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Alsim Alarko Genel Koordinatör Yardımcısı Alper Kaptanoğlu, Sanatçı Şükran Moral ve Fotoğrafçı Ani Çelik Arevyan yer alacak. Fotoğraflar; yarışma temasına uygunluk, yaratıcılık, anlatım gücü ve teknik kriterlere göre değerlendirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler