1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ICCI 2015 için geri sayım

ICCI 2015 için geri sayım

Enerji Günlüğü - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı ICCI 2015, 6-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.Türkiye'deki enerji yatırımcılarıyla...

ICCI 2015 için geri sayım

Enerji Günlüğü - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı ICCI 2015, 6-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Türkiye'deki enerji yatırımcılarıyla yabancı devleri bir araya getirecek ICCI 2015 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı için geri sayım başladı.

Deutsce Messe ve Sektörel Fuarcılık tarafından ortak düzenlenecek İstanbul Fuar Merkezi’ndeki ICCI 2015, 450’ye yakın yerli ve yabancı firmaya ev sahipliği yapacak.

Etkinlikte ABD’den Çin’e, Danimarka’dan Güney Kore ve Hindistan’a kadar birçok ülke firması, Türkiye enerji sektörünün karar-vericileriyle buluşma fırsatı yakalayacak.

ICCI 2015 ile enerji dünyasının merkezine Türkiye’yi oturttuklarını belirten Sektörel Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Süleyman Bulak, Deutsche Messe ile oluşturdukları ortak sinerjinin fuarın gücüne güç kattığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl, 414 katılımcı firma ve yaklaşık 16 bin ziyaretçi ile rekor kırdık. Bunda, bize destek veren tüm kamu, özel sektör, üniversite, sivil toplum örgütleri ve akademisyenlerin payı büyük" dedi.

Bulak'ın verdiği bilgiye göre ICCI 2015'te Almanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti ve Avusturya kendi ülkelerindeki gelişmeleri ve Türkiye ile olan ilişkileri anlatan sunumlar gerçekleştirecek. 3 gün boyunca, 5 paralel salonda toplamda 40 oturum yapılacak.

Sanayi ve yatırım sektörünü yön veren sanayici ve işadamları derneklerinin yanı sıra enerji sektörünün önde gelen dernekleri ve EPDK ile ETKB gibi yasa koyucular tarafından yaklaşık 20’ye yakın özel oturum düzenlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler