1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Holland Group TR Müdürü Pınar Tekeş

Holland Group TR Müdürü Pınar Tekeş

Enerji Günlüğü - Holland Group A.Ş. Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Pınar Tekeş atandı.Kurumların artan işe alım gereksinimlerine ve şirketlerin iş...

Holland Group TR Müdürü Pınar Tekeş

Enerji Günlüğü - Holland Group A.Ş. Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Pınar Tekeş atandı.

Kurumların artan işe alım gereksinimlerine ve şirketlerin iş ihtiyaçlarına özgü çözümler sunacak olan Holland Grup Türkiye Ofisi'nin yönetiminden Pınar Tekeş sorumlu olacak.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Etiler'de, Türkiye ofisini açan İnsan Kaynakları firması Holland Group Türkiye Ofisi'nin yönetiminden insan kaynakları sektörünün deneyimli isimlerinden Pınar Tekeş sorumlu olacak.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde MBA yapan Tekeş, insan kaynakları ihtisasını ise İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nde tamamladı. Bugüne kadar İzmir Ticaret Odası, Prometheus Turkey, Adecco gibi kurum ve firmalarda yönetsel roller üstlenen Pınar Tekeş, halkla ilişkilerden insan kaynaklarına kadar pek çok alanda in-house ve open-house eğitimler ile İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde çeşitli dersler verdi.

Ege Bölgesi’ndeki ilk uluslararası İK danışmanlğı firmasının kurulumunu gerçekleştiren Tekeş, executive search, seçme ve yerleştirme hizmetleri, assesment center, bordrolalama konularında tüm bölgeye hizmet verilmesini sağladı. Bölgeyi dönemsel çalışma kavramıyla da tanıştıran Tekeş, çalışmalarını 2005 yılından itibaren İstanbul’dan yürütmeye başladı. Holland Group A.Ş. Türkiye'ye genel müdür olarak atanmadan önce; HG BV Hollanda’da Türkiye ve bölge projelerinden ve HG Türkiye’nin kurulmasından sorumlu yönetim danışmanı olarak görev yaptı.

Holland Group, Avrupa merkezli yürüttüğü operasyonlarını ağustos ayından itibaren Türkiye’ye taşıdı. Firmalara özel tailor-made çözümler sunan ve gelen talepleri lokal dinamiklerle karşılayan Holland Group, dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren pek çok şirkete yönetici buluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler