1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Hidrojen Peroksit’in kamu hissesi özelleştirilecek

Hidrojen Peroksit’in kamu hissesi özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin%28,2 kamu hissesi özelleştirilecek.Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),...

Hidrojen Peroksit’in kamu hissesi özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin%28,2 kamu hissesi özelleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 28,2 kamu hissesini satışa çıkardı. ÖİB'nin konu ile ilgili kararı Resmi Gazetede yayımlandı.

Buna göre, 4 milyon 600 bin sermayeli şirketin, İdare’ye ait %28,2 oranındaki hissesi 'Satış' yöntemi ile özelleştirilmek üzere ihale edilecek.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale için son teklif verme tarihi 14 Temmuz 2014 olarak belirlendi.Tekliflerin, İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı’nda belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp, en geç 14/07/2014 tarihi saat 16:00’ya kadar üzerinde “ HİDROJEN PEROKSİT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HİSSELERİ İÇİN TEKLİFTİR – GİZLİ” ibaresi bulunan kapalı bir zarf içerisinde İdare’nin adresine elden teslim edilmesi gerekiyor.

İhale için geçici teminat tutarı 200 bin TL olarak belirlenirken, ihale şartnamesi bedeli 1000 TL olarak belirlendi.

İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık usulü” ile gerçekleştirilecek.

İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler