1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Gümüş, Van`da 2 petrol ruhsatını terk etti

Gümüş, Van`da 2 petrol ruhsatını terk etti

 Enerji Günlüğü - Gümüş Madencilik İnşaat Petrol Turizm San. ve Tic. A.Ş. 9 No'lu Van Petrol Bölgesindeki iki petrol arama ruhsatını terk etti.Petrol...

Gümüş, Van`da 2 petrol ruhsatını terk etti
 

Enerji Günlüğü - Gümüş Madencilik İnşaat Petrol Turizm San. ve Tic. A.Ş. 9 No'lu Van Petrol Bölgesindeki iki petrol arama ruhsatını terk etti.

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre Gümüş Madencilik İnşaat Petrol Turizm ve Ticaret anonim Şirketi, Hakkari İli sınırı dahilinde sahip bulunduğu AR/GMŞ/4943, 4944 hak sıra numaralı iki adet petrol arama ruhsatnamesini 28 Mart 2013 tarihi itibariyle terk etti. Mevzuatın Şirkete yüklediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden ötürü zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın Şirketin teminatından karşılanabilmesi için, bir yıl içinde yetkili mahkemeden kesinleşmiş bir karar alarak başvurmaları gerekiyor.

AĞRI’DA 2 RUHSAT TALEBİ

Van’daki petrol arama ruhsatlarından vazgeçen Gümüş Madencilik İnşaat Petrol Turizm San. ve Tic. A.Ş, VIII No.lu Ağrı Petrol Bölgesi’nde 2 petrol arama ruhsatı için Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu.

 
Önceki ve Sonraki Haberler