1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Gökçekaya HES`e iç ihtiyaç sistemi kurdurulacak

Gökçekaya HES`e iç ihtiyaç sistemi kurdurulacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Gökçekaya HES'in santral binası iç ihtiyaç odasına yeni sistem montajı işi için hizmet satın alacak.EÜAŞ Gökçekaya HES...

Gökçekaya HES`e iç ihtiyaç sistemi kurdurulacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Gökçekaya HES'in santral binası iç ihtiyaç odasına yeni sistem montajı işi için hizmet satın alacak.

EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü'nün ilanına göre, Elektrik Üretim A.Ş.’ye bağlı Gökçekaya HES Santral Binası İç İhtiyaç Odasında bulunan, teknik şartname kapsamında özellikleri belirtilen İç İhtiyaç Sisteminin temini, eski İç İhtiyaç Sisteminin demontajı, yeni İç İhtiyaç Sisteminin yerine montajı ve sisteme adaptasyonu, saha testlerinin yapılması ve anahtar teslimi işletmeye alınması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 13/07/2015 tarihinde saat 14:00'te E.Ü.A.Ş Gökçekaya Hes. İşletme Müdürlüğü Toplantı salonu Alpu/Eskişehir adresinde yapılacak. Teklifler, ihale 13/07/2015 tarih ve 14:00 saatine kadar ve EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi Alpu/ESKİŞEHİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00.-TL karşılığı EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü Alpu/Eskişehir adresinden satın alınabilecek. İhale dökümanı posta yoluyla da satın alınabilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (onbeş) (rakam ve yazıyla) oranında uygulanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler