1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Gezi HES için halka toplantı yapılacak

Gezi HES için halka toplantı yapılacak

Enerji Günlüğü - Ordu Melet HES Enerji tarafından Ordu’da yapılması planlanan Gezi HES projesi ile ilgili 5 Ağustos 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı...

Gezi HES için halka toplantı yapılacak

Enerji Günlüğü - Ordu Melet HES Enerji tarafından Ordu’da yapılması planlanan Gezi HES projesi ile ilgili 5 Ağustos 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Ordu ili Mesudiye sınırları içinde Ordu Melet HES Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Gezi Regülatörü ve HES (17.01 MWm/16.16MWe), Kırma Eleme ve Hazır Beton Üretim Tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 05/08/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ORDU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

GEZİ HES PROJESİYLE İLGİLİ ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Önceki ve Sonraki Haberler