1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. GEL kömür kazı,yükleme ve taşıma hizmeti alacak

GEL kömür kazı,yükleme ve taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan kömür kazı, yükleme ve taşıma hizmeti alımı için ihale açtı.YEAŞ...

GEL kömür kazı,yükleme ve taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan kömür kazı, yükleme ve taşıma hizmeti alımı için ihale açtı.

YEAŞ Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 45 günlüğüneSalihpaşalar Ocağı 4 no.lu panodan 80.000 ton Kömür Kazı, Yükleme ve Eskihisar ocağı Stok sahası veya kriblaj servislerine taşınması ile 150.000 ton ara kesme formasyonunun temizlenmesi hizmeti Alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İhale 4 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00’da Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu Yatağan/MUĞLA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar GELİ Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları YEAŞ-Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Yatağan - Milas karayolu 8 Km. Yatağan/MUĞLA adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler