1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. GE Brezilya`ya 32 rüzgar türbini sağlayacak

GE Brezilya`ya 32 rüzgar türbini sağlayacak

Enerji Günlüğü - General Electric, Omega Energia şirketinin Brezilya’da bulunan rüzgar enerjisi çiftliğine 32 rüzgar türbini sağlayacak.General Electric,...

GE Brezilya`ya 32 rüzgar türbini sağlayacak

Enerji Günlüğü - General Electric, Omega Energia şirketinin Brezilya’da bulunan rüzgar enerjisi çiftliğine 32 rüzgar türbini sağlayacak.

General Electric, Brezilya'da enerji varlıkları geliştirme ve işletme şirketi Omega Energia'ya 32 adet 2.2-107 modeli rüzgar türbini sağlamak için anlaşma yaptı. GE, bu türbinlerin 10 yıl süre ile bakımını da gerçekleştirecek.

GE 2.2-107 rüzgar türbinlerinin 1.5 MW serisinin geliştirilmiş ürünü olduğunu ve Brezilya’nın rüzgar yapısına son derece uygun olduğunu açıkladı.

GE Latin Amerika yenilenebilir enerji çalışmaları genel başkanı Jean-Claude Robert, şirketin güvenilirliği ve türbinlerinin verimliliğinin sağlanmasının devamının yanında türbinlerin %33 daha fazla enerji üretimi sağladığını söyledi.

Brezilya’da toplam 1 GW rüzgar projesi kurduklarını ve 400 MW’lık projenin de yapım aşamasında olduğunu belirten Robert, bu yeni anlaşmanın Brezilya’daki müşterilerinin memnuniyetini endüstrinin fark ettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler