1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ergaz ve Süper`e, akaryakıt dağıtım lisansı

Ergaz ve Süper`e, akaryakıt dağıtım lisansı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Ergaz Akaryakıt ile Süper Akaryakıt'a 15'er yıllığına akaryakıt dağıtım lisansı verdi.EPDK,...

Ergaz ve Süper`e, akaryakıt dağıtım lisansı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Ergaz Akaryakıt ile Süper Akaryakıt'a 15'er yıllığına akaryakıt dağıtım lisansı verdi.

EPDK, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 7 şirkete lisans verirken, üç şirketin lisansını sona erdirdi. Kurul, Ergaz Akaryakıt LPG, LNG, CNG Dağıtım Sanayi ve Limited Şirketi ile Süper Akaryakıt Dağıtım Ticaret Anonim Şirketi'ne 15'er yıl süreyle dağıtıcı lisansı verdi. Kurul, Çinkanlar Kimyvei Maddeler Limited (11 ay), Saralan Madeni Atık Yağ Geri Kazanım İç ve Dış Ticaret (1 yıl), AFM Petrokimya Limited (1 yıl) ve RSM Turizm Petrol Madeni Yağ Limited'e (115 gün) madeni yağ lisansı verilmesini kararlaştırdı. Emir Trans Akaryakıt Dağıtım Limited Şirketi'ne de 15 yıllığına ihrakiye lisansı verildi.

ERK PETROL'ÜN DAĞITIM LİSANSI SONA ERDİ

EPDK, petrol piyasasındaki üç şirketin lisanslarının ise sona erdirilmesini kararlaştırdı. Bunlardan biri OMV Petrol Ofisi'nin alt markası ve şirketi konumundaki Erk Petrol Yatırımları Anonim Şirketi'nin akaryakıt dağıtım lisansı. Kurul, Panoil Petrol Ürünleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile Periyot Kimya Ar-Ge İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait madeni yağ lisanslarını da sona erdirdi.

Turkuaz Petrol'e LPG dağıtıcı lisansı... TIKLAYINIZ! 

SOCAR'a doğalgaz toptan satış lisansı... TIKLAYINIZ!

Önceki ve Sonraki Haberler