1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK Eroğlu Petrol`den ruhsat ibrazı istedi

EPDK Eroğlu Petrol`den ruhsat ibrazı istedi

Enerji Günlüğü - EPDK, Eroğlu Petrol'den Denizli'deki akaryakıt istasyonuna ait işyeri açma ve çalışma ruhsatının ibrazını istedi.Enerji Piyasası...

EPDK Eroğlu Petrol`den ruhsat ibrazı istedi

Enerji Günlüğü - EPDK, Eroğlu Petrol'den Denizli'deki akaryakıt istasyonuna ait işyeri açma ve çalışma ruhsatının ibrazını istedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan duyuruya göre, Kurul, Eroğlu Petrol Akaryakıt Nakliyat Limited Şirketi hakkında bir karar aldı. Karar çerçevesinde Eroğlu Petrol'ün, BAY/939-82/33504 sayılı lisansında belirtilen Pınar Caddesi, No: 2 Çivril Yol Arası Mevkii (Pafta:2dc Parsel:478) Çivril-DENİZLİ adresinde kurulu bulunan Akaryakıt istasyonuna ait halen geçerli olan Gayri Sıhhi Müesseselere ait İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatını 15 gün içinde Kuruma ibraz etmesi gerekiyor.

Söz konusu belge, 15 gün içerisinde "Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No: 51/C, 06530, Yüzüncüyıl/ANKARA adresine gönderilmediği takdirde şirketin lisansı sona erdirilecek.

EPDK kararı, 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ve bu kanuna dayanılarak çıkarılan 17/06/2004 tarihli ve 25495 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliğinin 17 inci maddesinin (e) bendinde yer alan “Lisans başvurusu kapsamında aranan bir belgenin geçerliliğini sonradan yitirdiğinin anlaşılması üzerine, durumun lisans sahibine bildirilerek tebligatı izleyen onbeş gün içerisinde geçerli belgenin Kuruma ibrazının istenmesine rağmen, bu sürenin veya lisans sahibi geçerli belgenin ibrazı için ek süre talebinde bulunursa onbeş günü aşmamak üzere Kurumca verilen ek sürenin sonuna kadar geçerli belgenin Kuruma ibraz edilmemesi.." halinde bayilik lisansının sona erdirileceği hükmü uyarınca verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler