1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK 24 şirketten bildirim istedi

EPDK 24 şirketten bildirim istedi

Enerji Günlüğü – EPDK, bildirim yükümlülüklerine uymayan 24 şirket ve bir kişiden eksik bilgilerini göndermelerini istedi.Enerji Piyasası Düzenleme...

EPDK 24 şirketten bildirim istedi

Enerji Günlüğü – EPDK, bildirim yükümlülüklerine uymayan 24 şirket ve bir kişiden eksik bilgilerini göndermelerini istedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bildirim ilanlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, EPDK, Beyaz Akaryakıt, Cen Petrol, MMG Petrol, OMC Petrol, Mirsoy Petrol, Akarsu Teknik Kimya Madeni Yağ, Akdeniz Damla Gıda İnşaat, Anatolia Madeni Yağ, Antalya Madeni Yağlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bartu Kimya, Biz-Bio Alternatif Enerji Sistemleri, Caner Gıda Tekstil İnşaat Enerji, Emirler Madeni Yağ Sanayi, General Madeni Yağ Sanayi, Mar Madeni Yağ, Me-sa Petrol, Metyağ Kimya, Nev-Oil Petrol, Nitro Oil, Pakpet Kimya, Karaşin İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Kaya Petrol, Tilah İnşaat ve Tuana Madeni Yağ şirketlerinden eksik belgelerini teslim etmelerini istedi. EPDK ayrıca, Murat TUNÇ isimli bayi sahibinden de eksik bilgileri göndermesini istedi.

Adı geçen kişi ve şirketler on gün içerisinde istenen belgeleri bu ilan tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde; yürürlükteki lisanslar için Petrol Piyasası Bilgi sistemi aracılığıyla elektronik ortamda yürürlükte olmayan lisanslar için ise Kuruma yazılı olarak bildirmeleri gerekiyor.

Söz konusu bildirimler süresi içerisinde yapılmadığı takdirde haklarında işlem başlatılacak.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler