1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa`ya İş`te Eşitlik ödülü

Enerjisa`ya İş`te Eşitlik ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Sabancı Topluluğu bünyesinde düzenlenen Sabancı Altın Yaka Ödülleri kapsamında, "İş'te Eşitlik" kategorisi ödülünün...

Enerjisa`ya İş`te Eşitlik ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Sabancı Topluluğu bünyesinde düzenlenen Sabancı Altın Yaka Ödülleri kapsamında, "İş'te Eşitlik" kategorisi ödülünün sahibi oldu.

Sabancı Topluluğu şirketlerinden Enerjisa, şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaları teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ilk kez açılan "İş’te Eşitlik" kategorisi ödülü ise Sabancı ile Alman E.ON ortaklığı Enerjisa'nın oldu.

MÜKEMMELİ ARAMA YOLCULUĞU

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı,törende yaptığı konuşmada sürekli daha iyiyi arama yolculuklarının artarak devam ettiğini belirterek, "Mükemmellik ve mükemmeli arama güzel bir yolculuk eğer başarıyorsanız ve sürekli daha iyiyi yakalıyorsanız bu çok tatmin edici bir yolculuktur. Bu sene Altın Yaka Ödülleri’nde beşinci yılımız" dedi.

GÜLER SABANCI: GÖNÜL BAĞIM VAR

İnovasyon odaklı çalışmaya çok önceden başladıklarını vurgulayan Sabancı, inovasyonu akılcı yapmanın geleceği iyi yakalamak anlamına geldiğini söyledi. İnsana yatırımının topluluk ve kültürün vazgeçilmezlerinden olduğunu belirten Sabancı, "Bu yıl ilk kez ödül kategorisinde, Türk iş dünyasında öncülük ettiğimiz bir konuda, (İş’te Eşitlik) kategorisini oluşturduk. Bu konuya benim de ayrı bir gönül bağım var" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler