1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerji yatırımlarında vergi avantajları

Enerji yatırımlarında vergi avantajları

Enerji Günlüğü - Enerji yatırımcıları, bu sektöre yönelik vergi teşvik ve avantajları konusunda eğitilecek.Enerji Hukuku Enstitüsü tarafından düzenlenen...

Enerji yatırımlarında vergi avantajları

Enerji Günlüğü - Enerji yatırımcıları, bu sektöre yönelik vergi teşvik ve avantajları konusunda eğitilecek.

Enerji Hukuku Enstitüsü tarafından düzenlenen Enerji Yatırımlarında Vergi ve Teşevikler Eğitimi, 22 Nisan 2014 tarihinde Ankara'da yapılacak.

Ankara Balgat'taki TBB Litai Hotel'de gerçekleştirilecek eğitimde uzman eğitimciler tarafından konu bütün yönleriyle katılımcılara anlatılacak.

Eğitimde, enerji sektöründe şirket birleşmeleri, hisse devri, bölünme ve hisse değişimindeki vergilendirme uygulamaları ayrıntılarıyla ele alınacak.

Enerji yatırımlarında indirimli gelir ve kurumlar vergisi uygulaması, KDV ve damga vergisi avantajları, yatırım teşvik mevzuatı, doğrudan yabanc ısermaye yatırımları mevzuatı da ele alınacak konu başlıkları arasında yer alıyor.

Eğitimler akademisyenler ve ekonomi bakanlığından ilgili bürokratlar tarafından verilecek. Bu isimler şöyle: Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilmi Ünsal, Boylam Denetim Danışmanlık Yosurmul Ortağı Yeminli Mali Müşavir Harun Kaynak, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Zergül Özbilgiç ve yine aynı birimden dış ticaret uzmanı Cem Emre Özköse.

Önceki ve Sonraki Haberler