1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerji savurganı anne ve babalara öpücük yok

Enerji savurganı anne ve babalara öpücük yok

Enerji Günlüğü - 23 Nisan çerçevesinde Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üye koltuklarına oturan çocuklar, enerji savurganlığı...

Enerji savurganı anne ve babalara öpücük yok

Enerji Günlüğü - 23 Nisan çerçevesinde Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üye koltuklarına oturan çocuklar, enerji savurganlığı yapan anne ve babalarına kendilerini öptürmeme kararı aldı.

ENVER Denizli Şubesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilginç bir etkinliğe imza atıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri, 23 Nisan nedeniyle koltuklarını bir günlüğüne çocuklara bıraktı. Çocuklardan oluşan yönetim kurulu, yaptığı toplantıda ilginç şaşırtıcı bir karar aldı. Buna göre, çocuklar, enerji tasarrufu konusunda hassasiyet göstermeyen anne-babalarına kendilerini öptürmeyecek.

ENVER Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, enerjinin ülke adına önemine dikkat çekmek için koltuklarını çocuklara bıraktıklarını belirtti. Enerji verimliliğinin öncelikle çocuklara anlatılması gerektiğini belirten Akgün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara şimdi ne öğretirsek gelecekte de onu yaşayacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle bilinçli görmek bizlere umut veriyor" diye konuştu. 23 Nisan etkinliğine katılan çocukların ödülü ise enerji tasarruflu ampuller oldu. 

Ramazan ÇETİN (DHA)

Önceki ve Sonraki Haberler