1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrikte Avrupa`ya entegrasyon yatırımı

Elektrikte Avrupa`ya entegrasyon yatırımı

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin Güneydoğu Avrupa Enerji Topluluğu'na entegrasyonu için Yakuplu'ya 154 kV Yakuplu Gaz İzoleli Trafo Merkezi (GIS) kurulacak.Türkiye...

Elektrikte Avrupa`ya entegrasyon yatırımı

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin Güneydoğu Avrupa Enerji Topluluğu'na entegrasyonu için Yakuplu'ya 154 kV Yakuplu Gaz İzoleli Trafo Merkezi (GIS) kurulacak.

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından, değişik para birimlerinde Güney Doğu Avrupa Enerji Topluluğu (IBRD 83710-TR) Projesi için bir ikraz temin etti. Söz konusu bu ikraz gelirinin bir kısmı 154 kV Yakuplu Gaz İzoleli Trafo Merkezi (GIS) sözleşmesi kapsamındaki uygun ödemeler için kullanılacak.

TEİAŞ, söz konusu tesisin yapımı ve devreye alınması işi için ihale açtı. Teklif vermeye uygun isteklilere, tesis/yapım ve devreye alma işi için kapalı teklif verme çağırısında bulunuldu.

İhale kapsamında trafo merkezinin tesis ve teçhizatının temini, testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 154 kV Yakuplu GIS Trafo Merkezinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi bulunuyor.

Uluslararası rekabete açık ihale, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürlerine göre yürütülecek.

Teklif vermeye uygun istekliler daha ayrıntılı bilgiyi ve ihale dokümanlarını TEİAŞ Ticaret Dairesi Başkanlığı'ndan telefon (90 312 203 85 06) ve faks (90 312 203 82 88) yoluyla edinebilecek.

İhale belgelerinin tam bir seti iade edilmemek üzere 700 TL ya da 250 ABD Doları karşılığında satın alınabilecek.

Teklifler 02 Aralık 2015 tarihinde saat 14:00'e (yerel saatle) kadar ya da öncesinde 300.000,- (üçyüzbin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek.

Teklifler teklif sahiplerinin katılım için seçilmiş temsilcilerinin huzurunda 02 Aralık 2015 tarihinde saat 14:00’te (yerel saatle) açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler