1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit kömür taşıma hizmeti alacak

Ege Linyit kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyit, ihtiyacı olan iki adet kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti alımı işini ihale edecek.TKİ Ege Linyitleri İşletmesi...

Ege Linyit kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyit, ihtiyacı olan iki adet kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti alımı işini ihale edecek.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Sarıkaya kömür stoklarından 100.000 ton kömürün 80 gün süreyle yüklenmesi orta istasyon krible tesisi tüvenan silosuna taşınması ve boşaltılması işi ve ELİ Müessesesi Müdürlüğü 100 günlüğüne, Orta istasyon elek tesislerinden SEAŞ (1-4 veya 5-6 üniteleri) kömür hazırlama sahasına 100.000 ton kömürün taşınması ve boşaltılması işleri için açık ihale usulü ile ihale yapacak.

Sarıkaya kömür stoklarından yapılacak taşıma işi için ihale 07/01/2015 tarihinde saat 14:00'de; ELİ Müessesesi Müdürlüğü Orta istasyon elek tesislerinden yapılacak taşıma işi ihalesi ise 08/01/2015 tarihinde saat 14:00'de ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon Odası SOMA/MANİSA adresinde yapılacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No. 111 45500 Soma/ MANİSA, TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), ANKARA ve TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene mh. 78 Sk. No.3 D.4 Bornova/İZMİR adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL karşılığında aynı adreslerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler